Szervizelés parkolás nélkül

3.000,00 Ft /éj

Tisztavíz-vétel, WC kazetta ürítés, Szürkevíz leeresztés.

7 készleten

Segítünk! Hívj! (Kattintható telefonszám):

+36 30 337 3774

Az M7 Stellplatz Balatonkeresztúron az M7-es autópálya közelében elhelyezkedő lakóautó parkoló és szálláslehetőség, ideális választás a kényelmes és biztonságos pihenésre a Balaton partján. Fedezd fel velünk a szabadság új dimenzióját! Választhatsz csak szervízjegyet, amely parkolásra nem jogosít fel, de a teljes szervizelésedet (WC kazetta ürítés, vízvételezés, szürkevíz leeresztés) elvégezheted.

Az M7 Stellplatz Balatonkeresztúron egy modern és kényelmes lakóautó parkoló és szálláslehetőség, mely a gyönyörű Balaton partján, az M7-es autópálya közelében található. Ideális választás azok számára, akik szeretnék élvezni a szabadság érzését és pihenni egy biztonságos környezetben.

Az M7 Stellplatz kínálata számos kényelmi szolgáltatást is tartalmaz, beleértve a vízvételezést, a szürkevíz-leeresztést és a WC kazetta ürítést is, extra költségek nélkül. Emellett opcionálisan választható az áramvételezési lehetőség is.

A parkoló területe jól megközelíthető és teljesen zárt, biztonságos kamerarendszerrel felügyelt. A parkoló közvetlen közelében számos kényelmi szolgáltatás áll rendelkezésre, például benzinkút, étterem, sportpálya és bevásárlási lehetőség.

Az M7 Stellplatz azok számára is ideális választás, akik tranzitszállásra lennének szükségük, mivel az M7-es autópálya mindössze 3,8 km-re található.

Fedezd fel velünk a szabadság új dimenzióját az M7 Stellplatz Balatonkeresztúron, és élvezd a nyugodt, biztonságos és kényelmes pihenést a Balaton partján!A stellplatz könnyen megtalálható és megközelíthető, a térképvázlatunk pedig további segítséget nyújt az odataláláshoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szervizelés parkolás nélkül” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translation ⇒