Parkolóhely-Kék-zóna (árammal és -nélkül)

7.000,00 Ft8.900,00 Ft /éj

Ez a jegy a “KÉK ZÓNA” területére ad parkolási jogosultságot. A “KÉK ZÓNA” a bejárathoz közelebbi patkolórész. Választhatsz a kavicsos, vagy füves parkolórészek közül.

Dátumok törlése

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Segítünk! Hívj! (Kattintható telefonszám):

+36 30 337 3774

Teljes szervízelési lehetőség a vendégeinknek! A kék-zóna kijelölt beállói közül 5 db murvás, kavicsos, 3 db pedig füves területen került kijelölésre. A kavicsos beállóhelyeket kb. 2 m széles, füves területtel választottuk egymástól el. A parkolóhelyek számozással jól elkülöníthetők. Minden beálláshoz opciós áramvételezési lehetőséget telepítettünk. A lakóautóparkoló KÉK-zónájában a következő szervizelési lehetőségek adottak: WC-kazetta ürítés, vízvételezés. A szürkevíz-tartály ürítését a BURGUNDY ZÓNÁban található kijárati kapu közelében találod. Ha jobban kedveled a szabad parkolást, esetleg csoportosan érkeztek, és nincs áramcsatlakozási igényetek, akkor szívesen javasoljuk a lakóautó parkoló BURGUNDY- zónájában található beállóhelyeket. Ha az éjszakát nem kívánod nálunk tölteni, szervizelési lehetőségeink igénybevételéhez IDE kattintva tudsz belépőt vásárolni. Itt, a lakóautóparkolónkban biztosítjuk számotokra a teljes kényelmet és szolgáltatást. A szürkevíz-leeresztéstől a WC kazetta ürítésig, minden szervízelési lehetőséget extra költségek nélkül nyújtunk. Pontos címünk: 8648. Balatonkeresztúr, Dr. Szemes József u. 9. Sajnos -mivel lakóautó parkolónk egy teljesen újépítésű, frissen parcellázott, közművesített területen helyezkedik el-, ezért ez az utcanév jelenleg egyetlen navigációs szoftverben sem jelenik meg. Ennek ellenére a stellplatz könnyen megtalálható, megközelíthető. Ehhez segítséget a több helyen megtalálható térképvázlat ad! Talán ezzel is segítünk:

  • Fonyód-Balatonfenyves-Balatonkeresztúr felől érkezők számára: A régi 7-es autóút 165-ös km szelvényénél, a Pincekert étterem után balra fordulva a Petőfi Sándor utcára. A második utcánál jobbra térve elértek minket a Dr. Szemes József utcában.
  • A 76-os út felől érkezőknek: A balatonszentgyörgyi körforgalomban (Lengyel zarándokok emlékhelye mellett) forduljanak Balatonkeresztúr felé, majd az ORLEN benzinkutat elhagyva a Petőfi Sándor utcába. Innen a második utcánál jobbra leszünk a Dr. Szemes József utcában.
  • Az M7-es autópálya felől érkezőknek: A 170-es (balatonszentgyörgyi) lejárónál forduljanak Balatonszentgyörgy felé. Az első körforgalomnál (Lengyel zarándokok emlékhelye mellett) balra fordulva irány a Balatonkeresztúr, majd az ORLEN benzinkutat elhagyva a Petőfi Sándor utcába. Innen a második utcánál jobbra leszünk a Dr. Szemes József utcában.

Az automata tolókapu a megrendelés után kapott számkóddal nyitható. Kérjük, gondosan őrizd meg ezt a kódot, mert csak egyszer tudod letölteni."

További információk

Áramvételezés

Áram nélkül, Árammal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Parkolóhely-Kék-zóna (árammal és -nélkül)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translation ⇒