Fedezze fel a tökéletes lakóautó parkolóhelyet

Tapasztalja meg Brandenburg an der Havel nyugodt szépségét exkluzív lakóautó parkolóval, közvetlenül a víz mellett.

Üdvözöljük a városi kikötő parkolójában

Egy ideális lakóautó parkolóhely

A Brandenburg an der Havel festői környezetében található Parkplatz an der Stadtmarina 73 jól karbantartott parkolóhelyet kínál lakóautók számára. Élvezze a vízpart nyugalmát és a modern felszereltség kényelmét, ami kényelmessé és emlékezetessé teszi itt tartózkodását.

Ezt a parkolóhelyünket úgy alakították ki, hogy a természeti szépség és a praktikus lehetőségek tökéletes elegyét biztosítsa. Akár rövid, akár hosszabb látogatást tervez, mindent megtalál, amire szüksége van egy pihentető és élvezetes élményhez.

Maga a hely az M7 Stellplatz Balatonkeresztúrtól 940 km-re található. Éppen ezért vagy egy európai nagy túra részeként, vagy kifejezett céllal, több nap alatt odaérve ajánlható.

M7 Stellplatz csapata

Történetük

Íme a történetük egy kihasználatlan földterülettől a virágzó lakóautó parkolóig.

2014

A kezdetek

2014-ben az Engel család egy 4,4 hektáros kihasználatlan területet fedezett fel a víz mellett, amely korábban a Siló-csatorna átrakó kikötője volt.

2015

Kezdeti fejlesztések

Felismerve a helyben rejlő lehetőségeket, az Engel család elkezdte a területet lakóautó parkolóvá alakítani, kezdve az alapvető infrastruktúrával és létesítményekkel.

2018

Terjeszkedés és növekedés

A kereslet növekedésével a parkoló több hellyel és további kényelmi szolgáltatásokkal bővült, javítva a látogatók általános élményét.

2023

Korszerűsítés

2023-ban egy új résszel bővült a stellplatz, így a parkolóhelyek száma 73-ra nőtt, valamint a modern utazók igényeit kielégítő korszerűsített létesítmények jöttek létre.

Legfontosabb szolgáltatásaik

Kiváló vízparti hely

Élvezze park nyugodt szépségét, amely közvetlenül a víz mellett található, lenyűgöző kilátással és békés légkörrel.

Modern felszereltség

A lakóautó park a legmodernebb létesítményekkel van felszerelve, beleértve a tiszta mellékhelyiségeket, zuhanyzókat és mosodai szolgáltatást a kényelmes tartózkodás érdekében.

Tágas parkoló

A 73 tágas parkolóhellyel könnyedén megtalálhatja a tökéletes helyet lakóautójának, így biztosítva a kényelmet és a megközelíthetőséget.

Családbarát környezet

Lakóautó prkolójuk családbarát kialakítású, a környék biztonságos játszótereket kínál a gyerekeknek és rengeteg tevékenységet minden korosztály számára.

Tervezze meg tartózkodását még ma

Fedezze fel lakóautójának tökéletes úticélját a Parkplatz an der Stadtmarina Brandenburg an der Havelbenben. Lenyűgöző kilátással, modern felszereltséggel és barátságos környezettel ideális hely a következő kalandokhoz. Induljon pl. a Balatontól. További információért kattintson az alábbi linkre, és foglaljon helyet még ma!

Translation ⇒