Ideális megállóhelyek  lakóautós utazásokhoz

Üdvözlünk!

Az utazás során való megállás és éjszakázás kiválasztása egyéni preferenciáktól és utazási stílustól függ. A kempingek, biwakolás és lakóautó parkolók mindegyike különleges előnyöket kínál az utazók számára. Röviden áttekintjük a lehetőségeket.

M7 Stellplatz csapata

+36 30 337 3774

A kempingek ideálisak azoknak, akik teljes szolgáltatási palettát keresnek, mint például zuhanyzók, mosdók, éttermek és szórakozási lehetőségek. Ezek kényelmesek, és gyakran családok vagy azok számára, akik hosszabb ideig maradnak egy adott helyen.

A biwakolás kalandos módja a lakóautó parkolásnak

Az M7 stellplatz előnyei közé tartozik az egész nap elérhető teljes szervízelés, a kényelmes parkolási lehetőségek, az opcionális áramszolgáltatás és a biztonságos terület, amelyet kamerák őriznek. A helyszínen kapott kapukód segítségével könnyen és gyorsan hozzáférhető, így az utazók bármikor elhagyhatják és visszatérhetnek a stellplatzra.

Végső soron a megfelelő megállóhely vagy éjszakai szállás kiválasztása az egyéni preferenciáktól, az útvonalaktól és az elvárásoktól függ. Az M7 stellplatz azonban kiváló választás lehet azok számára, akik kényelmes és biztonságos helyen szeretnének pihenni az út során.

A biwakolás – vagyis sátorban vagy egyéb hordozható szállásban történő alvás – azoknak kedvez, akik a természettel való közvetlen kapcsolatot keresik, és szabadon szeretnék élvezni az alvást. Ez olcsó és flexibilis megoldás, de általában korlátozott infrastruktúrával jár.

A lakóautó parkolók, vagy stellplatzok, különösen a lakókocsival vagy lakóautóval utazók számára ideálisak. Ezek a helyek általában jól felszereltek, biztonságosak és kényelmesek. Az M7 stellplatz különösen vonzó lehet azok számára, akik az M7-es autópálya mentén utaznak vagy a Balaton közelében tartózkodnak.

A kulturális értékek iránt érdeklődők számára sem fog elfogyni a programok tárháza. A közelben található múzeumok, galériák és kiállítások igazi kulturális élményt nyújtanak mindenkinek.

Tervezd meg az útvonalat!

A legfőbb navigációs rendszerekben megtalálod az M7 Stellplatzot. Kattints az általad használni kívánt appra: (WAZE, Google Maps).
A behajtáshoz, kihajtáshoz és tájoláshoz pedig EZ a grafika nyújt segítséget.

Foglalás előtt többen kérdeztétek!

Gyakori kérdések és válaszok

Szeretettel és gondoskodással várunk Balatonhoz és autópályához közeli stellplatzunkon, Balatonkeresztúron. Foglalj nálunk. Biztonságos környék (rendőrség közvetlen közelében), nyugodt pihenés. Étterem 1 percnyi sétaútra. bevásárlási lehetőség, sportpálya a közelben. A Balaton 1.000 m-re.

Hogyan találom meg az M7 Stellplatz-ot?

AZ M7stellplatz pontos címe: 8649. Balatonszentgyörgy, Dr. Szemes József u. 9.

Ez egy újépítésű, nem rég parcellázott terület, ezért az utcanevek is vadi újak. Így nem biztos, hogy a navigációs rendszerekben a fenti módon megtalálod. De ne bánkódj, könnyű megtalálni a következők szerint:
- Fonyód-Balatonfenyves-Balatonkeresztúr felől: A régi 7-es autóút 165-ös km szelvényénél a Pincekert étterem után szinte azonnal fordulj kissé balra a Petőfi Sándor utcára. Itt a második utca jobbra lesz a Dr. Szemes József utca.
- A 76-os út felől: A balatonszentgyörgyi körforgalomnál (Lengyel zarándokok emlékhelye emlékműnél) fordulj Balatonkeresztúr felé, majd kb. 2 km-re később, az ORLEN benzinkutat elhagyva fordulj jobbra a Petőfi Sándor utcába. Innen a második utca jobbra lesz a Dr. Szemes József utca.
-Az M7-es autópálya felől: A 170-es (balatonszentgyörgyi) lejárónál kanyarodj Balatonszentgyörgy felé. Az első körforgalomnál (Lengyel zarándokok emlékhelye emlékműnél) fordulj Balatonkeresztúr felé, majd kb. 2 km-re később, az ORLEN benzinkutat elhagyva fordulj jobbra a Petőfi Sándor utcába.Innen a második utca jobbra lesz a Dr. Szemes József utca.
Az automata tolókapu a megrendelés után megküldött számkóddal nyitható.

Tudom-e lakóautómat szervizelni a stellplatzon?

Igen. Teljes közműellátottságának köszönhetően a parkolási díjba foglaltatik a vízvételi lehetőség, a szürkevíz-leeresztési hely, illyetve a WC kazetta ürítésére kiépített rész is. Áramvételi lehetőség opcionális ajánlat részét képezi. Az aktuális árakat a foglalás folyamán fogod látni.

Milyen intézmények találhatók a környéken?

A stellplatz közvetlen közelében étterem, bevásárlási lehetőség, két benzinkút, rendőrség, tűzoltóság, sportpálya és templom található. Az M7-es autópálya 3,8 km-re, a Balaton pedig 1 km-re helyezkedik el.

Fizethetek-e a helyszínen?

Nem, erre nincs lehetőség. Weboldalunkon könnyen kezelhető foglalórendszer működik, többféle online fizetési lehetőséggel. Használd ki ezek rugalmasságát.

Van-e lehetőség kedvezmények igénybevételére?

Igen, rendszerünk a 10 napnál hosszabb idejű foglalásokra 10% kedvezményt ad. Ezen kívül figyeld egyéb akcióinkat, amelyeket a közösségi médiában teszünk közzé. Ott a kuponok adta kedvezményes lehetőségeket használhatod ki.

Tudom-e lakóautómat szervizelni a stellplatzon?

Igen. Teljes közműellátottságának köszönhetően a parkolási díjba foglaltatik a vízvételi lehetőség, a szürkevíz-leeresztési hely, illyetve a WC kazetta ürítésére kiépített rész is. Áramvételi lehetőség opcionális ajánlat részét képezi. Az aktuális árakat a foglalás folyamán fogod látni.

Mi van, ha tovább szeretnék maradni?

Ebben az esetben egy új foglalást adsz le. Ilyen egyszerű...

Mi van akkor, ha több napot foglaltam, de nap közben a lakóautóval szeretnék kirándulni?

Nyugodtan tedd meg. Foglalásod érvényes marad, de azt nem tudjuk garantálni, hogy visszaérkezésed után ugyanazt a helyet foglalhatod újra el.

Szeretnél kalandozni, de nincs hozzá lakóautód?

Cseppet se búsulj, ez nem lehet akadály!
Bérelj lakóautót nálunk!

Copyright © 2024 Burcsa Annamária. All Rights Reserved.
Translation ⇒